Hoera 17 jaar!

Het is weer zover, 30 april. Koninginnedag, niet. Het is heel raar om nu jarig te zijn op een ‘gewone’ dag. Voor de meeste mensen is de verjaardag nooit op een feestdag, maar mijn verjaardag was altijd wel op een feestdag. Iedereen hing altijd de vlag voor me uit, ’s ochtends een rondje over de koninginnemarkt, oranje tompoezen eten en rondlopen in een oranje shirt. Oranje, daar hou ik nog steeds van op mijn verjaardag. Dat zal ook nog wel even blijven denk ik. Ik ben ook altijd heel erg enthousiast op mijn verjaardag.

Enthousiast

Het enige nadeel van mijn verjaardag is dat veel mensen op vakantie gaan en daarom niet op mijn verjaardag kunnen komen. Dus dit jaar vier ik het heel klein. Maar het feestje komt nog als ik geslaagd ben.

Nu back to the point. Ik ben weer (ja, weer) begonnen met mijn blog. Welkom! Ik ga (hoop ik) volgend jaar op kamers en allemaal leuke dingen doen. Ik wil dit heel graag delen op deze blog. Zijn jullie benieuwd? Like en volg me dan zeker. Op deze blog zul je vooral interieur inspiratie, reizen en de rest zien. Ook een beetje beauty en fashion misschien, maar dat wordt niet het hoofd thema.

Nog even een sfeer foto ;)
Nog even een sfeer foto 😉

Wat ik ook nog even wou zeggen is dat ik gisteren naar Zwolle geweest ben om te shoppen en ik vind het even leuk om te showen wat ik heb gekocht. Het is niet veel, maar daaromoch even leuk om te laten zien:

Schermafbeelding 2014-04-29 om 22.18.22

Zwart hemdje van de H&M €12,95/ Broekje met streepjes print van Sting €19,95 / Shirt met franse tekst en bloemetjes van Sting €19,95. Verder hem ik ook nog een zonnebril van de C&A en een riem van de Paris 2 Day (die overigens ook in Emmeloord komt!).

Ik ben blij dit met jullie te delen en we zullen zien wat er van komt!

Liefs, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven