Save the memories

Hoi!

De afgelopen weken heb ik examens gehad en ben ik naar Duitsland en Londen geweest voor een paar dagen. Allemaal super leuk! En nog leuker als je het opslaat als herinnering. Ik hou van het sparen van treinkaartjes, zand, bioscoopkaartjes, bandjes en munten. In dit artikel krijgen jullie te zien wat ik zoal in mijn kamer heb staan aan herinneringen en wat ik heb gemaakt om Londen te blijven herinneren.

DSC06056

 

Deze hangt bij mij op de deur. Gewoon wat random foto’s die ik leuk vind. Eronder staat in het Frans ‘Het leven is gemaakt van kleine geluksmomenten.’ Het is gemaakt van een lijst van een schilderij die ik heb geverfd met krijtbordverf  (doe dit twee lagen, want ik heb 1 laag gedaan en dat schrijft niet goed). Mama had er ook wat op gezet 🙂 aaaawh!

DSC06065

DSC06070

‘My adventures 2013’ zit vol met bandjes, kaartjes, munten, zand en nog meer random stuff. Ook zitten er geschreven briefjes in van leuke dingen die ik mee maak. Er zit niet van elke dag iets in, maar wel dingen zoals dagjes weg of vakantie dingetjes. Ik weet nog niet zeker of ik dit ook met 2014 wil doen, ik denk het wel maar dan moet ik wel even snel een potjes halen, want we zitten gewoon al weer in Juni!!

Travel memories

Sorry, ik schrijf het de hele tijd in het Engels omdat ik ‘memories’ leuker vindt klinken dan ‘herinneringen’.

DSC06052Voor dit hoef je eigenlijk geen moeite te doen, alleen een leuke soevenier winkel vinden en kopen maar. Wat je wel moet doen is foto’s uitprinten en die er dan in doen. Wat voor mij blijkbaar veel moeite is, want ik heb het nog steeds niet gedaan. Rome was al in 2011….

DSC06063

Een fotolijstje met een foto en het armbandje wat we kregen. Heel simpel, maar wel erg leuk!

DSC06050

DSC06058

Londen <3!! Ik ben echt verliefd geworden op deze stad! De rode bussen, vriendelijke mensen, de taal, schone metro’s en de Big Ben (die ik minstens 60 keer op de foto heb staan (not joking)). We hebben zeker 1000 foto’s in 4 dagen gemaakt en natuurlijk alle grote attracties gezien. Dusssss kaartjes! Deze kaartjes, foto’s en geld heb ik allemaal opgeplakt en in een lijstje gedaan. Met een half uurtje ben je klaar. Ik ga dit ook nog van Parijs doen en misschien ook van Rome en Barcelona en dan krijgen ze een mooi plekje in mijn kamer.

DSC06060

 

Ik hoop dat jullie inspiratie hebben opgedaan!

 

Love,

Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven