Bureau op schragen

De leukste en makkelijkste manier om zelf een bureau in elkaar te zetten. 2 schragen, een paar planken et voilà. De schragen zijn te koop bij de Ikea en planken kun je gewoon bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt halen. Hier een paar leuke ideëen voor jou interieur.

3a0dbfc903c1e73b73c313380142e6f5

Als ik donderdag hoor dat ik geslaagd ben ga ik vrijdag gelijk naar de Ikea en een kamer bekijken om gelijk leuke meubels te kopen. Dit zijn ook schragen van de Ikea waar je nog leuke doosjes of iets anders op kan zetten.7818eb304ba4562dd93badaee2884a54

Zo’n soort prikbord op het bureau is zo leuk! Net zoals die plankjes. Heel simpel, maar het ziet er zo leuk uit!

e4c87473b955c10f2dae37c456f6ac64

Ik denk dat als ik schragen voor een bureau ga kopen ik er stijgerplanken op leggen. Dit vind ik er zo leuk uitzien!

ea85b27324fe195ed11467f3ec07c76e

Ook met deze gekleurde stoelen en wit bureau ziet er mooi uit voor in je interieur. De kleur van de stoelen zie je ook weer terugkomen in het schilderij. werkplek-07

Let even op het leuke lampje wat op het bureau staat! Ontzettend leuk!

Misschien heb je al gemerkt dat ik zo’n ontzettend zin heb om mijn interieur te veranderen. Ook als ik niet slaag gaan Emma en ik  alsnog ruilen van kamer en ga ik dus alsnog een leuk interieur bedenken :D!

 

Liefs, Sannah

bron foto’s: pinterest.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven