Food ~ prei stamppot met vissticks

Ugh. Ik schrijf deze post nu voor de tweede keer. Stomme knopjes die ervoor zorgen dat mijn hele post weer verdwijnt *angry face*. Voor kerst heb ik een kookboek gekregen. Het boek heet ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’ geschreven door Leonie ter Veld. Leonie ter Veld heeft een blog met dezelfde titel als haar boek. Vorig jaar heeft ze haar eerste kookboek geschreven en ik ben fan! Er staan ontzettend leuke en makkelijke recepten in. Ik heb het recept prei stamppot met vissticks gemaakt.

Ugh. I write this post already for the second time, because of the stupid buttons which cause that my post is deleted *angry face*. With Christmas I got a cookbook. The book is called ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’ by Leonie ter Veld. Leonie ter Veld also has a blog with the same title. Last year she wrote her first cookbook and I am a fan! There are a lot of easy and nice recipes. I made a leek hotchpotch (don’t know if this is the right word, but it sounds funny 🙂 ) with fish fingers.

 

DSC07351

Ik haalde de vissticks gewoon uit de vriezer, die heb ik altijd bij de hand, super makkelijk! De vissticks kun je gewoon bereiden volgens de verpakking. Daarna snijd je de prei in ringen, doe ze in de pan en daarna voeg je de aardappelpuree toe. Ik kocht de aardappelpuree bij de Lidl, daar hoeft niks bij. Bij de aardappelpuree van Maggi moet water volgens mij. Als de aardappelpuree warm is en de vissticks bijnar zwart is je avondeten klaar. Gefixed in nog geen 15 minuten!

I have the fish fingers in the freezer, which is super easy, because you always have them when you need them. The fish fingers can be cooked according to the package. After that you cut the leek in rings, put them in the pan and add the smashed potatoes. I bought the smashed potatoes at Lidl, you have nothing to add in this. With the smashed potatoes from Maggi you need to do that I thought. If the smashed potatoes are warm and the fish fingers are almost black you finished your meal. Fixed in less than 15 minutes!

DSC07390

Je kan dit boek kopen voor €20,- op Bol.com. Ik zou ook zeker een kijkje nemen op haar blog! Er staan super leuke recepten en tips op. http://gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

You can buy this book for €20,- on Bol.com. I should also have a look on her blog. There are a lot of nice recipes and tips. http://gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Zondag komt er een post die ik elke zondag ga doen. Ik kijk er erg naar uit en ik hoop jullie ook! Fijne dag!

I hope you enjoyed this recipe. Sunday there is coming a post which I’m going to publish about every Sunday. I’m very looking forward to it and I hope you too! Have a nice day!

 

Love, Sannah

 

Eén gedachte over “Food ~ prei stamppot met vissticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven