Room decoration – Spring

Ik wilde deze video al maken voor meer dan een half jaar en hij is er eeeiiindelijk! Het is nog niet eens lente, maar ik wilde dit gewoon heel graag al doen. Het is een soort van room tour en ik decoreer mijn kamer. Sinds de Kerst decoratie verdwenen was voelde mijn kamer erg leeg, dus het was tijd voor nieuwe decoratie om mijn kamer weer gezellig te maken. Wat kleuren in de kamer en klaar! Ik maakte er een video over, die overigens wel in het Engels is. Veel kijkplezier!

I wanted to do this video already for half a year and now it is finallyyyyy here! It’s not even spring yet, but I just wanted to do this so bad.  It is a little room tour and room decoration. Since all my Christmas decoration is gone, it was time for new decoration. So I colored up my room (if that is even a saying) and made a video. Have fun with watching.

Niet te hard de kaarsen uitblazen, want dan krijg je dit dus.

Don’t blow the candles out too hard, because this is what you have afterwards.

DSC07392

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven