Smoothie Sunday ~ banaan, aardbei en peer

Goedemorgen! Genieten jullie een beetje van het wisselvallige weer? Ik vind het maar niks. Maar om alvast naar de zomer uit te kijken heb ik een heel lekkere en gezonde smoothie gemaakt. Ik hou van smoothies maken, maar eerst maakte ik altijd smoothies met vanille-ijs. Vooral in de zomer, dan zijn ze lekker koud. Maar dat heet een milkshake. Dit is alleen maar fruit, dus een smoothie.

Goodmorning! How is your day? I hate the wether in the Netherlands at the moment. Sometimes snow, sometimes rain and sun. But I want sun, sun and more sun. When I think about the summer I think about smoothies and that’s what I’m going to make today. I love to make smoothies and especially in summer. Before, I always made smoothies with vanilla-icecream. And that is not a smoothie, but a milkshake. Just saying. So this smoothie is only with fruits. Enjoy!

Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.43.48

Deze ingrediënten gaan we gebruiken in de smoothie. Eerst snijd je twee sinaasappels doormidden en pers je ze uit. Dan schil je de banaan en de peer. In mijn smoothie zat maar een halve peer, maar je kunt ook een hele doen als je dat wilt. Als laatste heb ik een handje aardbeien, deze hoeveelheid mag je zelf ook bepalen. Al deze ingrediënten stop je in de blender en blenderen maar! Tip: Wij hebben in de diepvries verschillend rood fruit liggen die je gewoon bij de Lidl kunt kopen. Dit is goedkoper én handiger. Als je bevroren fruit gebruikt moet je het wel eerst ontdooien voordat je het in de blender gooit. Ik deed ze er als laatste in omdat hij dan beter in stukjes wordt gehakt.

These are the ingredients we use for this smoothie. First you cut the two oranges in half and press them. After this you peel the banana and pear. There was only half a pear in my smoothie, but you can do it how you want to do it. At the end I have a hand of strawberries, which you also can change to your own taste. You can put all these ingredients in the blender. Tip: We have different red fruits in our freezer, you can buy this at Lidl. This is cheaper and easier. If you use frozen fruits you first have to thaw. I putted them in at the last end, because then there are no pieces in your smoothie.

IMG_8564

Ik gebruik de Tristar BL-4435 Blender die te koop is op onder andere bol.com. Maar wij waren zo gelukkig dat papa hem in zijn kerstpakket heeft gekregen. Sinds die tijd gebruiken we hem altijd. Hij is heel makkelijk te gebruiken.

I use the Tristar BL-4435 Blender which you can buy on bol.com and more. But we were fortunate, because my father got this one with Christmas. Since we have this blender we always use it. It is very easy to use.

IMG_8571

Het ziet er heerlijk uit toch!? Ik zou het zeker een keer proberen, succes!

It looks delicious, right?! I definitely should try this, good luck!

 

Love, Sannah

Eén gedachte over “Smoothie Sunday ~ banaan, aardbei en peer

  1. Lekkerrrr! Volgende week weer een nieuwe smoothie? Ik vind je inspirerend met je eten en smoothie stuff! Erg leuk, blijf zo doorgaan! Gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven