Best movies for the best (or worst) day of the year

DSC07410

Al een beetje toe aan Valentijns dag? Voor mij is het niet meer en niet minder dan een doodnormale dag. Gelukkig ben ik al een beetje in het thema gekomen met die romantische films van de laatste tijd. Vandaag ga ik 7 leuke romantische films op een rijtje zetten die je heerlijk met je valentijn op de bank kunt kijken. Als je die niet hebt, dan kun je ook gewoon de dag spenderen met dezelfde soort film en tissues. Of gewoon met je schoolwerk, zoals ik. Ugh. Worst day of my life.

Do you already have the Valentine feeling? For me, Valentines day, is nothing more than a normal day. Luckily I already got a little bit in the mood for Valentines day with the movies from last weeks. Today I list 7 different movies which you can see with your Valentine on the couch. If you don’t have one, you can always spend the day with the same kind of movie and tissues. Or just with your work for school, like I do. Ugh. Worst day of my life.

The Film waar op dit moment het meeste over gesproken wordt is natuurlijk Fifty Shades of Grey. Deze film komt volgens mij op Valentijnsdag in de bioscoop en ik heb goede en slechte verhalen gehoord. Ik ben erg benieuwd. The movie which is spoken about at the moment is Fifty Shades of Grey of course. This movie comes in the cinemas on Valentines day I think. I am very curious.

The lucky one gaat over Logan (Zac Efron aaaah!! (niet dat ik zo iemand ben, maar oké)) die zijn ‘redder’ Beth gaat zoeken. Eerst wil ze niks van hem weten, maar later…

The Lucky One is about Loga (Zac Efron aaaaah!! (not that I’m that kind of girl, but ok)) who is going to search for his ‘saver’ Beth. First she didn’t want to know anything about her, but later on…

Je kent vast wel die verhalen die alleen maar in films gebeuren, maar niet in het echte leven. Deze film gaat daar dus over. Het gaat over twee single vrouwen die ruilen van huis en vervolgens de ware liefde tegen komen. That’s it. Ik vond het leuk.

You know those stories which only happen in movies and definitely not in real life? Yes, that’s what this movie is about. It’s about two different wife’s switch houses and later find their true love. That’s it. I liked it.

Deze film ging ik kijken met Emma en na een paar minuten vonden we het maar een rare film, uiteindelijk was hij wel heel leuk. Er zijn vijf verschillende verhalen die door elkaar lopen en allemaal hebben ze één ding gemeen: ze krijgen of hebben allemaal een kind. Het is een hele leuke comedy.

I watched this movie with Emma and after a few minutes we didn’t really like this movie anymore and it was really weir. But at the end it was very nice. There are five different stories going through each other, but they have one thing in common: they all have or going to have a child. It is a nice comedy.

Deze film wil ik nog steeds een keer zien. Het gaat over een verloofd koppel die naar Verona in Italië gaan als huwelijksreis voordat ze getrouwd zijn. De vrouw is een schrijfster en op een gegeven moment vindt ze een brief voor Julia (van het verhaal van Romeo en Julia) en gaat ze die beantwoorden. De schrijfster van de brief wil haar oude liefde vinden en de vinder gaat met haar (en haar kleinzoon) op zoek.

I want to see this movie since a few weeks. It’s about an engaged couple who are going on a honeymoon to Verona in Italy before they are even married. The woman is a writer and on a certain moment she finds a letter to Juliet (from the story Romeo and Juliet) and she answers it. The writer of the letter is going to search her old love and the  one who found the letter helps her to find (also together with her grandson) this old love.

Deze film kun je echt met iedereen kijken en is niet zo speciaal gericht op liefde, maar is meer een actie film. Het gaat over een getrouwd koppel en allebei zijn ze terroristen, maar ze weten het niet van elkaar. Op een gegeven moment komen ze daarachter en gaan ze vechten. Het is echt een leuke film.

You can really watch this movie with anyone and it is not especially focused on love, but it is more an action movie. It is about a married couple which are both terrorists, but they don’t know it from each other. On a certain moment they found out from each other and they are going to fight. It is a really nice movie.

En last but not least, de ultieme film op Valentijn’s dag is de film Valentijn’s dag. Drama, comedy, leugens en natuurlijk liefde. Het speelt zich allemaal af op een dag, drie keer raden welke dag. Ik ga het niet eens zeggen. Deze film is vooral leuk zonder iemand :D.

And last but not least, the ultimate movie on Valentines day is the movie Valentines day. Drama, comedy, liars and love of course. Everything is about one day, guess which day. I’m not even going to tell it. This move is mostly nice without someone :D.

Ik hoop dat je nu weet hoe je deze verschrikkelijke/ontzettend leuke dag moet doorbrengen. Happy Valentines day!

I hope you now know how to spend this horrible/absolutely awesome day. Happy Valentines day!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven