Review: Maggi mals en kruidig

Schermafbeelding 2015-02-21 om 20.14.01

Vandaag heb ik geen smoothie voor jullie maar een review. Vorige week testte ik Maggi mals en kruidig. Papiertjes die je om de kip kan doen om het makkelijk te kruiden. Ik eet als ik in Leeuwarden ben niets anders dan kip, vooral de kipschnitzels. Ook kun je de gekruide kip heerlijk gebruiken in een salade. Maggi mals en kruidig is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: knoflook fijne kruiden, mediterrane kruiden en paprika peterselie.

Today I don’t have a smoothie for you but a review. Last week I tested Maggi mals en kruidig. Papers which you can wrap around the chicken to spice it. I almost only eat chicken when I’m in Leeuwarden, especially chicken schnitzels. You can also use this spiced chicken in a salad. Maggi mals en kruidig is available in three different tastes: garlic fine spices, mediterrane spices and paprika parsley.

Schermafbeelding 2015-02-21 om 20.25.40

Schermafbeelding 2015-02-21 om 20.15.50

Toen ik de reclame op de tv zag over de papiertjes die je om de kip moest vouwen om vervolgens in de pan te bakken zonder boter was ik meteen enthousiast. Ik wilde het meteen proberen! In de verpakking zitten 4 van deze gevouwen vellen met kruiden erin. Je legt de kip erin en vervolgens druk je het een beetje aan.

When I saw the advertisement on TV about papers to fold chicken in to bake in the pan without butter and I was enthusiast immediately. I wanted to try that! In the package are 4 folded coats with spices. Put the chicken in the coat and push it a little bit.

DSC07457

Je hoeft geen boter in de pan te doen, want het papiertje houdt de kip heerlijk mals en sappig. Je hoeft niet moeilijk te doen met kruiden van de kip, volgens mij is dit speciaalvoor studenten gemaakt :). Beide kanten moeten tien minuten gebakken worden op laag vuur. Duurt op zich wel lang, maar ondertussen kun je wel alvast de aardappeltjes en sla klaarmaken. (Die ik erbij at)

You don’t nee butter to bake, because the paper ensures the chicken to be succulent. There is no difficulty of spicing the chicken, I think it is specially made for students :). Both sides need to be baked ten minutes on low fire. That’s long, but in the mean time you can already bake the potatoes and the salad. (This is what I ate with the chicken)

Schermafbeelding 2015-02-21 om 20.16.45

De kip was niet aangebrand en het rook heerlijk! Ik had hem doorgesneden om te kijken of te kijken of de kip gaar was. Dat was zo. De kip smaakte heerlijk en het is heel erg makkelijk. Zeker student proof dus! Binnenkort komt er nog een lekkere salade met deze kip.

The chicken was not burned and smelled delicious! I did cut it to see wether is was done or not. And it was done. The chicken tasten delicious and was very easy. I’m sure it is student proof! In a little while I will post an article with a salad with this chicken.

Maggi mals en kruidig is te koop voor €1,45.

Love, Sannah

Eén gedachte over “Review: Maggi mals en kruidig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven