Smoothie Sunday – Druif, komkommer en munt

Goedemorgen! Vandaag heb ik een echte groene smoothie voor jullie gemaakt. Deze smoothie past prima bij het heerlijke lenteweer van dit weekend. Deze keerde probeerde ik een smoothie met komkommer. Ook voor het eerst gebruikte ik druif in mijn smoothie en hij was uiteindelijk heerlijk!

Goodmorning! Today I have a real green smoothie for you. This smoothie is perfect for the spring weather this weekend. This time I tried cucumber in my smoothie. It’s also the first time I used grapes in my smoothie and it was delicious!

Schermafbeelding 2015-03-07 om 16.58.18

Omdat ik komkommer gebruikte hoefde er geen sap meer bij. Wel deed ik er wat limoen sap bij om het iets zuurder te maken. Volgens mij kan je ook heel goed de banaan vervangen voor chia zaad of ander zaad. Dan kun je de smoothie ook nemen als ontbijt.

I used cucumber, so I didn’t have to use anymore juice. I did put lemon juice in to make it a little bit more sour. I think you can also change the banana for chia seeds or other seed. Than you can use the smoothie as breakfast.

DSC07476

Groen, groen en nog meer groen!

Green, green and more green!

DSC07482

En zo ziet het eindresultaat eruit! Drink smakelijk!

And this is how it turned out! Have a nice drink!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven