My life in pictures – Rijbewijs gehaald!

De afgelopen twee weken heb ik volop foto’s gemaakt om mijn eerste ‘My life in pictures’ te maken. Het leek me wel een keer leuk om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Wat ik heb gegeten, gedaan en gehaald heb. Veel plezier met lezen!

The past two weeks I took a lot of pictures to make my first ‘My life in pictures’. I think it is nice for you to take a look in my life. What I ate, did and got. Enjoy!

My life in pictures - Rijbewijs!

Monday 23 February,  Tuesday 24 February & Wednesday 25 February

IMG_2053Zondag, maandag en dinsdag ochtend heb ik gewerkt. Niet heel interessant. Dit was mijn middag eten op maandag. Ik moest lounge draaien dus van 9 tot 5. Dinsdag middag ben ik vooral met school bezig geweest, niet foto waardig dus. Woensdag in de vakantie had ik personeelsfeest. Hier heb ik wel een foto van, maar ik weet niet of de mensen op de foto er zo blij mee zijn als ik die hier plaats.

I worked Sunday, Monday and Tuesday morning. Not very interesting. This was my lunch on Monday. As you may know I work at Van der Valk. I had to work in the lounge of the hotel from 9am till 5pm. On Tuesday I worked on school work, not worth a picture. Wednesday I had staff party(? haha that’s the exact translation). I had a party from Van der Valk. I have a picture of this, but I don’t think my collegeas would be happy if I put a picture here.

Thursday 26 February

IMG_2060

Donderdag ging ik met mijn zusje (Emma) en de vriendin van mijn zusje (Femke) naar Leeuwarden, want ze wouden graag een keer bij mij logeren. Donderdag gingen we shoppen en hebben we heerlijk geluncht bij Het Broodhuys aka mijn favoriete lunchroom in Leeuwarden.

On Thursday I went to Leeuwarden with my sister (Emma) and my sister’s friend (Femke), because they wanted to stay at my place. On Thursday we went shopping and we lunched at Het Broodhuys aka my favorite lunchroom in Leeuwarden.

IMG_2064

Ik zag dit geweldige shirt hangen bij de Sting, maar hij was iets te duur.

I saw this awesome shirt at Sting, but it was too expensive.

IMG_2065

Donderdag avond op de bank voor Wie is de Mol? Daarvoor hadden we al een film gezien van 3 uur. Welke film zou dat zijn? Ja, Titanic. Dus na Wie is de Mol? waren we eigenlijk wel moe en gingen we slapen.

Thursday evening we watched Wie is de Mol? It is a Dutch serie, it’s a game where the candidates  have to find the mole. Before we watched Wie is de Mol? we watched a movie from 3 hours. Guess which movie? Yes, Titanic. So after Wie is de Mol? we were tired enough to go to sleep.

Friday 27 February

IMG_2067

Ik had allemaal lekkere dingen gehaald voor het ontbijt en we hadden zelfs versgeperste sinaasappelsap, heerlijk!

I bought nice things for breakfast on Friday and we even had self made orange juice.

IMG_2069

Emma en Femke staan hier wel leuk op, sorry girls! We gingen vrijdag een stukje lopen naar de Decathlon. Dit was volgens mij de tweede keer dat ik naar een Decathlon in Nederland was geweest. Normaal gaan we altijd in Frankrijk, maar er zit er sinds kort ook een in Leeuwarden. Dus we waren even nieuwsgierig.

Their poses are very nice, sorry girls! We went for a little walk on Friday, we walked to the Decathlon. This was my second time I went to a Decathlon in the Netherlands. Normally we always go in France, but since november there is one in Leeuwarden.

IMG_2071

We hadden ongeveer 2 kilometer gelopen met als doel deze heerlijke kibbeling. Ja, wij vonden dat veel, 2 kilometer. Toen we weer thuiskwamen hebben we nog een film gekeken en zijn toen weer terug naar Emmeloord gegaan.

We walked for 2 kilometer to reach our goal: Kibbeling. (I don’t know if this is also in English, but google translate says it is.) Yes, 2 kilometer was a lot we thought. When we were home again we watched a movie and then we went back to Emmeloord.

Saturday 28 February & Sunday 1 March

IMG_2078

IMG_2079

Zaterdag ging ik met de trein naar Hoorn om de verjaardag van Sabine te vieren. Het was ongeveer 2,5 uur reizen maar omdat ik al vroeg was stapte ik even uit in Almere om een rondje Primark te doen. Niks gekocht hoor, donderdag hadden we ook al geshopt. Ik ben ook niet zo’n fan meer van de Primark want elke keer als ik er heen ga koop ik veel te veel spullen en ook dingen die ik niet eens aantrek.

On Saturday I went to Hoorn with the train to celebrate Sabine’s birthday. I had to travel for 2,5 hours, but I leaved early got off the train in Almere to go to Primark. I didn’t buy anything, because I already bought clothes on Thursday. I also don’t like Primark anymore as much as I did before, because every time I’m there I buy too many clothes and half of it I never wear.

IMG_2087

IMG_2096

Hoorn is best wel een mooie stad, niet dat ik er erg veel van gezien heb, maar oke. We hebben een super leuk feestje gehad bij Sabine (die de foto hierboven maakt) en zondag hebben we nog heerlijk op het terrasje gezeten.

Hoorn is a beautiful city, although I didn’t see much of it, but ok. We had a super nice party and Sunday we enjoyed the sun on a terrace.

Monday 2 March & Tuesday 3 March

IMG_2111

IMG_2113

’s Middags at ik een cracker, want mijn brood was op met mijn favoriete Unox noodles. En ’s avonds at ik rijst met Thaise roerbak groenten, pindasaus en loempia’s uit de oven. De loempia’s komen gewoon uit de vriezer en ik dacht dat je die alleen in de frituur kon doen, maar ze konden gelukkig ook in de over.

I ate crackers with my favorite noodles from Unox as lunch. I had rise with Thai vegetables, saté sauce(?) and spring roll. You can buy the spring rolls from the freezer in the supermarket. I thought you need a deep fryer, but these ones could go also in the oven.

IMG_2120

Dinsdag heb ik voor het eerst in mijn leven (!) hardgelopen. Ik had vorige week bij de Decathlon een hardloopbroek gekocht en Evy op mijn telefoon gezet. Nu loop ik gezellig met Evy twee keer per week (eigenlijk moet het drie, maar ik ben nog steeds niet zo sportief) die roept: ‘Komaan nog even doorzetten, u moet nog 20 seconden lopen.’

Tuesday was the first time ever (!) I have run. Last week I bought run trousers at Decathlon and put Evy on my phone. Now I run with Evy two times a week (actually I have to run three times, but I’m still not that sporty) who says: ‘Komaan nog even doorzetten, u moet nog 20 seconden lopen.’ She is from Belgium, so it’s funny to hear her talk slightly different than we do.

IMG_2128

IMG_2129

Dinsdag middag begon het opeens te sneeuwen en moest ik ook nog eens voor een open brug staan. Waarom varen er boten als het sneeuwt?

Tuesday afternoon it began to snow and I had to stop for the open bridge. Why are there boats while it’s snowing?

IMG_2131

Dinsdag at ik gebakken aardappeltjes met sla en een  kipschnitzel. Ik keek de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars en verder ben ik voor school bezig geweest.

Tuesday I ate baked potato with lettuce and a chicken schnitzel. I watched the new episode of Pretty Little Liars and I did school work the rest of the day.

Wednesday 4 March

IMG_2137

Ik moest woensdag naar school tot 16.45, toen heel snel naar huis gegaan en gegeten en daarna op weg naar huis met de trein en bus. Wel even een mooie lucht op deze foto.

I had to go to school till 16.45 pm. After school I went home very quick, ate and went to the train. I have to go with train and bus home. I think there is a very nice sky on this picture.

Thursday 5 March & Friday 6 March

IMG_2139

Donderdag morgen ben ik de dag begonnen met hardlopen. Omdat ik met Evy loop is het wel makkelijk vol te houden, je begint namelijk heel rustig.

Thursday morning I began with running. Because I run with Evy it is easy to keep running. She starts very slow.

IMG_2141

IMG_2157

Ook had ik om 13.05 mijn rijexamen en die heb ik gehaald! Ik had een hele fijne examinator, want hij praatte gewoon tegen de rijinstructeur die achterin de auto zat. Het ging echt heel snel voorbij en ik was helemaal niet meer nerveus tijdens het rijden. Natuurlijk heb ik fouten gemaakt, maar ik heb het toch gehaald. 😀

I also had my driving test on Thursday and I passed it! I had a very nice examinator, because he talked to me and the driving instructor who was sitting in the back. It went by so fast and I wasn’t nervous anymore while I was driving. Of course I made mistakes, but I still passed it. 😀

IMG_2175

Donderdag avond weer Wie is de Mol? En ik was blij!! Het was zo spannend maar uiteindelijk bleek dat mijn mol vanaf aflevering 1 ook écht de mol was.

Thursday evening there was Wie is de Mol? again. And I was happy! It was very exiting and at the end my mole from episode 1 this mole was also the real mole.

IMG_2179

Vrijdag was ik weer in Leeuwarden om mijn rijbewijs aan te vragen en nog voor 1,5 uur naar school te gaan. Het duurt nu nog vijf werkdagen voordat mijn rijbewijs echt binnen is. Volgende week vrijdag komt mijn vader me ophalen en mag ik terug rijden :D.

Friday I was in Leeuwarden again for a drivers license request and to go to school for 1,5 hours. In five working days I can pick up my drivers license. Next week Friday my dad is going to pick me up and I am going to drive back home :D.

IMG_2181

Vrijdag avond: stokbrood met allemaal lekkere dingen.

Friday night: french bread with nice things.

Saturday 7 March & Sunday 8 March

IMG_2184

Lekker broodje uitsmijter gemaakt en heerlijk genieten van het zonnetje!

I made this bread with egg, cheese and ham and I enjoyed sitting outside in the sun!

IMG_2187

Ook maakte ik deze heerlijke smoothie. Op zondag sliep ik heerlijk uit na een avondje stappen in het o zo mooie Emmeloord en reisde ik terug naar Leeuwarden.

I also made this delicious smoothie. On Sunday I slept till 11am after a night out in the beautiful city of Emmeloord and I travelled back to Leeuwarden.

I hope you liked it!

Love, Sannah

PS: laat even in de reactie weten of je dit leuk vond en vaker wil zien.

PS: leave a comment if you liked it and if you want to see this more often.

Eén gedachte over “My life in pictures – Rijbewijs gehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven