Proberen: gewoon wat een studentje ’s avonds eet

Ik heb de afgelopen tijd verschillende gerechten van Leonie ter Veld geprobeerd. Laatst schreef ik ook al een heerlijk recept wat ik heb geprobeerd van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Hierin zei ik al dat ik zeker fan ben. In dit artikel laat ik drie recepten zien die ik heb geprobeerd uit haar kookboek of van haar blog.

Last month I tried different recipes of Leonie ter Veld. A while ago I wrote about a delicious recipe I tried from Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. I said that I certainly am a fan of her. In this article I’m going to show you three recipes I tried from her cookbook or blog.

Pasta pesto met garnaaltjes

IMG_1861
IMG_1868

 

Dit recept was echt heeeeelrijk! Ik heb nog nooit eerder zelf pesto gemaakt. En ik denk dat door het meer te maken je beter leert het te maken, maar het was wel prima. Wij hadden gewoon kleine garnaaltjes uit de vriezer van de Lidl. Je kunt het recept hier lezen.

This recipe is just delicious. I made the pesto myself. If I make it even more I learn to make it even better, but this time it was good. We had little shrimps instead of big ones. You can find these at Lidl. You can read this recipe here (in Dutch).

Spaghetti met spinazie, feta en rode paprika

DSC07354

 

Dit recept viel echt tegen. Ik miste een beetje saus en ik had te veel feta erop gedaan denk ik. De feta die ik gebruikte was heel erg droog. Je kunt het recept hier teruglezen. Ik gebruikte trouwens geen verse spaghetti. Zij heeft de paprika echt gegrild, ik had het gewoon in de pan gedaan.

This recipe was not what I expected it to be. I missed some sauce with the spaghetti and I think I had too much feta. The feta which I used was very dry. You can read the recipe here. I didn’t use fresh spaghetti. She grilled the paprika, but I just did it in the pan.

Zalm in bladerdeeg met spinazie

DSC07428

Dit is gewoon echt een guilty pleasure. Dit recept kan in de studenten uitvoering en de luxere uitvoering. Luxe is namelijk verse spinazie met verse zalm en bladerdeeg. De studentenversie is met spinazie uit de vriezer en zalm uit de vriezer. Maar oh I love zalm! Je kunt hier het recept lezen.

This is my guilty pleasure. This recipe is in student version and luxe version. The luxurious version is with fresh spinach, fresh salmon and puff paste(?). The student version is with spinach out of the freezer and salmon from the freezer. But oh I love salmon! You can find the recipe here.

 

Fijne dag!

Have a nice day!

Love, Sannah

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven