Smoothie Sunday – Mangolicious

Hallo! Hebben jullie de video al gezien van afgelopen week? Vandaag heb ik een smoothie met kokosmelk voor jullie. Voor het eerst dat ik niet eens sinaasappelsap in mijn smoothie gebruik. Ik ben geen fan van kokosmelk, maar uiteindelijk had het toch iets verfrissends.

Hello! Have you already seen last week’s video? Today I have a smoothie for you with coconut milk. This is the first time I didn’t use orange juice in my smoothie. I’m not a fan of coconut milk, but in the end it had something refreshing.

image

Deze ingrediënten gaan in de smoothie van vandaag. Doordat het rood fruit uit de vriezer komt is de smoothie heerlijk koud, je kunt er natuurlijk ook gewoon ijsblokjes in doen om een koude smoothie te maken. De kokosmelk en rode vruchten heb ik er gewoon een beetje op gevoel bij gedaan. Mix de mango, kokosmelk, rood fruit en sap van een halve limoen en tadaaa. Je smoothie is ready!

These are the ingredients for today’s smoothie. The smoothie is really cold because of the frozen fruits I used. But you can also put ice cubes in the smoothie to make it cold. I just guessed the amount of the coconut milk and red fruits. You can (again) just put in the amount you like. Mix these fruits and the juice of half a lemon and there you go. The smoothie is ready!

image

En dit is het resultaat! Hij was echt heerlijk fris. Je proeft de kokosmelk wel, maar het geeft juist wel een verassende smaak. Door de limoen en rode vruchten is de smoothie ook wat zuurder, maar de mango maakt het weer wat zoet. Echt een aanrader!

This is the result! The smoothie was very fresh. Perfect for in summer. You can taste the coconut milk, but it gives something surprising. The smoothie is a little bit sour because of the lemon and red fruits, but the mango makes it sweeter. I would strongly recommend this smoothie!

Love, Sannah

2 gedachten over “Smoothie Sunday – Mangolicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven