Review ~ The longest ride

(Ik heb dit op dinsdag avond geschreven) Ik kom net terug van de bioscoop en ben nog steeds in trance van de geweldige film die ik net heb gezien. Ik heb namelijk the Longest Ride gezien en ooooh het is echt een aanrader. Sinds een paar maanden ben ik fan van Nicholas Sparks en als je hem nog niet kent zal ik even wat titels van hem opnoemen die je echt moet gezien hebben (zelf had ik deze films tot een paar maanden geleden ook nog nooit gezien, dus schaam je niet!):

  • The Notebook
  • Dear John
  • The Last Song
  • Save Haven
  • The best of me

(I wrote this on Tuesday night) I just came back from the cinema and I’m still in a trance from the amazing movie I just saw. I saw the Longest Ride and ooooh you really need to see this movie! Since a few months I’m a Nicholas Sparks fan and for the ones who don’t know him I will list a few titles that you have to see (If you have never seen a movie of him, no shame, because I only have seen his movies since a few months ago):

  • The Notebook
  • Dear John
  • The Last Song
  • Save Haven
  • The best of me

Het is zo’n film met een perfect liefdes verhaal waar wij alleen maar van kunnen dromen. Het hele plaatje klopt: een ontmoeting die alleen maar in films voor komt, een mooie man en die ook nog romantisch is. Wat wil je nog meer? Helaas is dit geen real life. Na het kijken van verschillende Nicholas Sparks films ben ik toch tot de conclusie gekomen dat de lat voor een man nu wel heel hoog is komen te liggen. We hebben na het kijken van deze films zo veel criteria opgebouwd dat geen een man in deze tijd daar nog aan kan voldoen. Ik denk dat ik dan maar mijn hele leven alleen moet blijven. Dan hoeven ze tenminste ook geen films over mij te maken. En als het wel gebeurt, die droom, mogen ze best bij mij langskomen. Jammer dat het nooit waargebeurd is ;). Soms praat ik maar wat hoor, late night thoughts. De film is gewoon perfect, en als je van dit soort films houdt moet je hem zeker gaan kijken.

It’s that kind of movie with a perfect love story we can all dream of. The picture matches: a meeting which only can be seen in movies, a hot guy and he is even romantic. What do you want more? To bad that it is not real life. After seeing the different Nicholas Sparks movie I came to the conclusion that there is a lot of criteria now on which a guy has to apply to. I think I will be alone for the rest of my life. Than they don’t have to make a movie about me, that’s for sure. And if it happens, that dream, than they can come by for a movie. Too bad that it’s never a true story ;). Sometimes I just talk something, late night thoughts. The movie is just perfect, and if you love romantic comedies you really have to watch this movie!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven