Smoothie Sunday ~ Watermelon soda

IMG_3010

Goedemorgen! Ziet dit er niet heerlijk uit? Met de aankomende hittegolf in Nederland is dit een heerlijke uitkomst. Het enige wat je nodig hebt is watermeloen, bevroren aardbeien, sprite en eventueel wat citroensap of munt. Een perfect zomers drankje en heerlijk met het mooie weer.

Goodmorning! How delicious does that look?! With the heat coming to the Netherlands this drink is perfect. The only thing you need is watermelon, frozen strawberries and sprite and maybe some citron juice or mint. A perfect summer drink and extra delicious with the beautiful weather.

IMG_3004

Hier zijn de ingrediënten. Met een snee watermeloen bedoel ik een snee van een hele watermeloen dus de hele diameter van een water meloen. De hoeveelheid kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen, net zoals elke andere smoothie. Ik heb er uiteindelijk ook nog een scheutje limoen sap bij gedaan, maar het is ook nog mogelijk om er munt bij te doen.

Here are the ingredients. With a slice of watermelon I mean a slice of the whole watermelon so a diameter. You can choose the amounts yourself. What you think is nice, as well as every smoothie. At the end I also did a little lemon juice in the drink, but it is also possible to put mint in it if you would like.

IMG_3024

En dan: drinken maar! Fijne dag en geniet van smoothie Sunday!

And then: drink it up! Have a nice day and enjoy smoothie Sunday!

PS: deze foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn nieuwe Iphone 6, en ik vind het resultaat echt super goed! Bijna beter zelfs dan mijn foto toestel.

PS: these pictures are made with my new Iphone 6, and I think the results are so good! Almost better than my own camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven