Smoothie Sunday ~ Frozen fruits

Goedemorgen! Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe Smoothie Sunday. Als jullie ook een smoothie hiervan maken zou ik graag een foto willen! Super leuk om wat response te horen op wat ik met jullie deel. Is bij jullie de vakantie ook al begonnen? Ik ben heerlijk de hele vakantie aan het werk, maar ik zal proberen regelmatig dingen op mijn blog te posten.

Goodmorning! It’s another Sunday and that means it is time for a new Smoothie Sunday. If you made one of these yourself I would like to see a picture! I like it when I get some response of you on my published articles. Do you already have holidays? I’m going the work the whole holiday, but I try to still post regularly on my blog.

IMG_3100


IMG_3098De smoothie van vandaag is heerlijk koud omdat er bevroren vruchten in zitten. Je hebt geen sap nodig, want in de watermeloen zit genoeg sap. Ik heb 4 van die stukjes watermeloen die je op de foto ziet in mijn smoothie gedaan, 1 banaan, een handjevol frambozen en aardbeien.

The smoothie of today is a really cool one with frozen fruits. You don’t need juice, because there is enough juice in the watermelon. I used 4 pieces of the watermelon as you can see in the picture, 1 banana, a handful of raspberries and strawberries.

IMG_3102

Enjoy your day, the weather and the smoothie!

Love, Sannah

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven