Egg roulette challenge ~ Met Emma

Hallo beste lezers,

Ik neem aan dat jullie allemaal wel een keer ei hebben gegeten. Een ei kun je op allerlei manieren eten: gekookt, gebakken en scrambled. Maar je kunt ook een rauw of gekookt ei op je hoofd kapot slaan (niet gooien, dat doet zeer) in plaats van opeten. Tja, waarom zou je dat doen? Omdat wij dat grappig vonden. En daarbij, het levert ook wel een leuk beeld op.

Hello lovely readers,

I think you all already ate an egg before. You can eat an egg in many different ways: cooked, baked and scrambled. But you can also throw a raw or hard boiled egg on your head instead of eating it. Well, why would you do that? Because we think it is funny. Moreover, it results in a funny video.

De Egg Roulette challenge gaat als volgt: je pakt een ei uit de 10 eieren waarvan 4 hard gekookt zijn en 6 rauw. Om de beurt pakken we een ei en slaan die op ons hoofd. Uiteindelijk is degene die de meeste rauwe eieren heeft de verliezer. En wij hebben er iets bij verzonnen namelijk; als je een rauw ei hebt moet je een opdracht doen.

Enjoy watching!

Wist je trouwens dat ei heel goed schijnt te zijn voor je haar?

Met een maskertje van eiwit in je haar groeit je haar namelijk sneller en het helpt ook nog tegen droog en beschadigd haar omdat er veel proteïnen in het eiwit zit! Ook zorgt het voor veerkracht voor je haar. Maar het is niet alleen goed voor je haar, want je kunt het eiwit ook gewoon op je gezicht smeren als masker en dat zal ook vast wel ergens goed voor zijn.

Aan het eind van de video smeren we ook slagroom op ons gezicht, maar ik heb geen idee wat dat doet voor je huid.

Did you know that egg is very good for your hair?

With a mask of the protein from the egg your hair will grow faster and it helps with dry and damaged hair because there are a lot of proteins in the protein (sounds logic…). Moreover, you get more bouncy hair. But egg is nog only good for your hair, but you can also use it as a mask on your face and it will do something good I think. 

At the end of the video we put whipped cream on our face, but I have no idea what that does to your skin. 

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven