Smoothie sunday: Purple Passion

Ik wilde eens een keer een paarse smoothie maken en dat is gelukt! Deze smoothie kun je heerlijk als ontbijt drinken of na het sporten (niet dat ik echt een fanatieke sporter ben.. Maar voor de mensen die dat wel eens doen is het een gezond tussendoortje na het hardlopen bijvoorbeeld).

I wanted to make a purple smoothie once and it worked out! You can drink this smoothie as breakfast or after doing sports (not that I’m a passionate sporter.. But for people under us who do sports can drink it as a healthy snack after running for example).

De ingrediënten voor 1 glas /ingredients for 1 glas:

  • 7 eetlepels yoghurt/ 7 spoons of yoghurt
  • 1 banaan/ 1 banana
  • 1/2 zakje vanillesuiker/ 1/2 little bag of vanilla sugar
  • 10 frambozen/ 10 raspberries
  • handvol blauwe bessen/ a hand of blue berries

Door de vanillesuiker wordt de smoothie wat zoeter en is het niet zo zuur door de yoghurt, frambozen en blauwe bessen.

I used the vanilla sugar to make the smoothie a little bit more sweet, because the yoghurt, raspberries and blue berries are sour.

Door havermout, lijnzaad of chiazaad (of alledrie) toe te voegen aan deze smoothie om hem nog meer ontbijt-proof te maken. Het is geen koude smoothie maar door ijs erbij te doen wordt hij ook nog lekker fris voor bij warm weer, als dat nog komt.

By adding oat flakes, linseed or chia seed (or all three) you can make your smoothie even more breakfast-proof. It is not a cold smoothie, but by adding ice the smoothie is more fresh for warm weather, if we still get that.

Nog een zonnige toegewenst!

Have a sunny day!

Love, Sannah

Eén gedachte over “Smoothie sunday: Purple Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Smoothie sunday: Purple Passion

Ik wilde eens een keer een paarse smoothie maken en dat is gelukt! Deze smoothie kun je heerlijk als ontbijt drinken of na het sporten (niet dat ik echt een fanatieke sporter ben.. Maar voor de mensen die dat wel eens doen is het een gezond tussendoortje na het hardlopen bijvoorbeeld).

I wanted to make a purple smoothie once and it worked out! You can drink this smoothie as breakfast or after doing sports (not that I’m a passionate sporter.. But for people under us who do sports can drink it as a healthy snack after running for example).

(meer…)

Eén gedachte over “Smoothie sunday: Purple Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven