Smoothie sunday ~ Banaan, aardbei en pruim

Goedemiddag! Hoe is jullie zondag tot nu toe? Vanochtend was ik al weer vroeg aan het werk bij Van der Valk en nu ben ik lekker vrij. Gelukkig is het nog steeds lekker na-zomer weer. Vandaag maakte ik eens een smoothie met amandel melk en pruimen. Deze smoothie is ook nog eens helemaal vegan dus als je mee doet met de vegan challenge in oktober kun je heerlijk deze smoothie maken.

Good afternoon! How is your Sunday? I woke up early this morning to work at Van der Valk and now I’m free. Luckily the weather is good for after summer. Today I made a smoothie with almond milk and plums. This smoothie is completely vegan so if you are joining the vegan challenge in October this is a delicious smoothie you can make. 

img_4295

De ingrediënten! Verwijder de kroontjes van de aardbeien, schil en snij de banaan en verwijder de pit uit the pruim. Gooi alle ingrediënten in de blender en mixen maar!

The ingredients! Remove the strawberry crowns, peel and cut the banana and remove the pit of the plum. Put the ingredients all together in a blender and mix them together! 


The smoothie is lekker romig door de banaan. Je kunt meer amandel melk erin doen, maar ik vind het persoonlijk niet heel lekker dus wil ik niet dat het overheerst. Ik twijfelde ook een beetje of de pruim er wel lekker in zou zijn, maar het is heerlijk.

The banana makes the smoothie very creamy. You can add more almond milk if you want to, but personally I don’t like it that much so I don’t want it to dominate the smoothie. I also hesitated wether plum is nice in a smoothie but I quite like it. 

Gisteren heb ik ook een smoothie gemaakt, maar die was niet heel erg geslaagd. Daarom komt deze blogpost ook iets later dan verwacht. Die smoothie maakte ik met amandel melk, spinazie, rode vruchten en peer. Eigenlijk wilde ik in plaats van de peer banaan doen maar die hadden we niet.

Yesterday I also made a smoothie, but that one failed. That is why this post is somewhat later than expected. I made that smoothie with almond milk, spinach, red fruits and pear. Actually I wanted to do banana instead of pear but we did not have banana anymore. 

Fijne zondag nog!

Have a great Sunday!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven