Lunch ~ wrap met geitenkaas, courgette en rode ui

Een paar dagen geleden had ik ineens erg zin in een wrap voor lunch. Het liefst zonder vlees of vis en daarom koos ik voor een wrap met geitenkaas, courgette en rode ui. Ik hou normaal gesproken niet heel erg van geitenkaas als er bijvoorbeeld te veel op een broodje zit in een restaurant. Maar ik zag dit recept in de Allerhande van Albert Heijn en ik was erg benieuwd of dit lekker zou zijn. Dus heb ik het geprobeerd Het is heel makkelijk om te maken, ook niet ontzettend duur en snel klaar dus heerlijk voor een student-proof lunch.

A few days ago I wanted to eat a wrap for lunch. Preferably a wrap without meat or fish so I choose a wrap with goat cheese, zucchini and red onion. Normally I don’t like goat cheese that much, when there is a lot of goat cheese on a sandwich in a restaurant for example. But I saw this recipe in a magazine from the supermarket and I was very curious if I would like it or not. So I tried. The preparation is very easy, not too expensive and does not take a lot of time so very good for a student-proof lunch.

 

Dit zijn de ingrediënten. Ik heb twee wraps gemaakt voor mezelf maar je kunt prima een wrap per persoon eten. Dus voor 2 personen heb je nodig:

– 2 wraps

– een rol geitenkaas

– 1 courgette

– 1 rode ui

– olijfolie

– gedroogde tomaatjes

– pijnboompitten (eventueel)

These are the ingrediënts. I made two wraps for myself but it is actually better for two persons.

– 2 wraps

– a roll of goat cheese

– 1 zucchini

– 1 red onion 

– olive oil

– dried tomatoes

– pine nuts (if preferably) 

Snij de ui in ringen, de geitenkaas in plakjes en snij de courgette in de lengte met een kaasschaaf. Als je wilt kun je de pijnboompitjes even in de pan doen om ze lekker knapperig te maken.

Cut the onion in rings, the goat cheese slices and cut the zucchini horizontal with a cheese slicer (is this the right word?). If you prefer your pine nuts to be more crispy you can also put them in a pan for a few minutes.

Nu kun je de wrap opmaken. Eerst de plakjes courgette, dan de geitenkaas, ui, pijnboompitten en gedroogde tomaat. Leg alles op de helft van de wrap om hem daarna dicht te vouwen.

Now it is time to make the wrap. First the slices zucchini, than the goat cheese, onion, pine nuts and the dried tomatoe. Put it on one side of wrap so that it can be folded. 

Als je het in de over doet kun je er nog wat olijfolie overheen doen om het wat knapperiger te maken. Het is nog lekkerder om het op de barbeque te leggen voor een paar minuten want dan smelt de geitenkaas nog beter. Maar ik deed hem gewoon in de oven en dat is ook heel lekker. Verwarm de over voor op 180 graden en leg daarna de wrap in de over voor ongeveer 15 minuten.

You can also put some olive oil on the wrap to make it more crispy. It is even more delicious if you put it on the barbeque to melt the goat cheese even better. But I just used the over and that is also delicious. Put the wrap in the oven for 15 minutes on 180 degrees.

Je kunt het eventueel ook met wat rucola eten en je kunt ook twee wraps eten als avondeten als je er iets van sla bij doet.

You can also add some rucola if you prefer or eat two of these wraps for dinner if you eat some lettuce or something with it.

Eet smakelijk! En stuur me een foto als je dit recept geprobeerd hebt.

Enjoy! And send me a picture if you made this recipe.
Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven