Smoothie sunday ~ Munt carnaval

Goedenavond! Het is nog steeds zondag dus nog steeds legaal om deze heerlijke smoothie sunday online te zetten. En wat ziet de smoothie er grappig uit! Net carnaval in een glas.

Goodevening! It is still Sunday so still legaal to post this smoothie sunday. This smoothie sunday looks so cool! Looks like carnival in a glas.
Schermafbeelding 2015-10-11 om 21.27.43
De ingrediënten zijn zoals altijd een beetje grof genomen en ik had er best wel veel munt inzitten. Als je niet echt van de munt smaak houd kun je dat ook weglaten want munt overheerst al snel in een smoothie. Door de hoeveelheid water in de komkommer heb je geen andere vloeistof (yoghurt of sinaasappelsap) nodig. Een tip is dan ook om de komkommer als laatst of als eerst in de blender te gooien (ligt eraan waar het mesje zit) zodat het wat makkelijker mixen is.

The ingredients are a little bit out of my head so you can put as much in your smoothie as you like. I had a lot of mint in my smoothie but you can also make a smoothie without because the mint will take over with only a little already. Because of the amount of water in the culinair you do not need another drink (yoghurt or Orange juice). A tip is to put the cucumber at last or at first in the blender (where the little knife is) because than it is easier to mix.

Enjoy!!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven