Smoothie sunday ~ havermout, amandel melk, noten en banaan

Goedemorgen!

Sorry dat er vorige week geen smoothie sunday was maar ik was in Berlijn! Het was echt heel gaaf en ik heb ook gevlogt dus er komt nog een filmpje :). Maar eerst deze gezonde smoothie met noten.

Goodmorning!

Sorry I didn’t post a smoothie Sunday last week but I visited Berlin! It was so good and I also vlogged the trip so you will see some of it soon :). But first this healthy smoothie with different nuts.

Schermafbeelding 2015-11-15 om 16.57.07

Deze keer zit er kaneel in de smootie, dit om iets meer smaak aan de smoothie te geven. De smoothie smaakt erg naar noten wat ik zelf iets te vond. Je kan daarom ook de amandel melk vervangen door gewone melk of yoghurt. Je kunt natuurlijk weer zoveel in je smoothie doen van alles wat je zelf wil. Je kunt ook in plaats van verschillende soorten noten alleen walnoten doen. Of als je van pindakaas houdt past dat erg goed bij de smoothie.

This times I added some canel to the smoothie to give more taste to the smoothie. The smoothie tastes like nuts for me it was too much. You can change this by replacing the almond milk for normal milk or yoghurt. As always, you can add as much of each ingredient as you would like. You can also replace the different nuts for only walnuts for example. Or maybe you like peanut butter so much you want to add it to your smoothie.

Ik hoop dat je deze smoothie lekker vindt, fijne zondag! Oh en hou even mijn blog in de gaten voor het Berlijn verslag ;).

I hope you like this smoothie, have a nice Sunday! Oh en keep an eye on my blog for the blog about Berlin ;).

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven