Smoothie sunday – Tropical juice

Gelukkig nieuw jaar!!

Er komt weer een mooi jaar aan, 2016. Ik ga weer naar Amerika, ga proberen nog meer te doen aan mijn blog en video’s maken en wil er achterkomen wat ik precies allemaal wil eigenlijk. Maar vandaag heb ik een heerlijke smoothie om het nieuwe jaar mee te beginnen. Waarschijnlijk ook heerlijk in de zomer met deze tropische vruchten.

Happy new year!! 

This year will be great, 2016. I’m going to America again, going to try to do more with my blog like making video’s and I want to get to know what I want for my blog . But today I have a delicious smoothie to start the new year with. Probably also very nice in summer with these tropical fruits. 

Schermafbeelding 2016-01-03 om 14.59.03.png

Hier zijn de ingrediënten. Ik heb een halve ananas gebruikt waardoor het vooral naar ananas smaakt. Snij het bovenste, de schil en de binnenkant eruit en snij het in stukken. Snij ook de sinaasappels door de helft en pers ze uit. Snij de eetrijpe(!) mango om het middelste harde stuk ook in stukken. Als hij echt eetrijp is zou je hem tot de pit rond kunnen snijden en dan hem uit elkaar kunnen trekken. Maar die van mij was helaas niet eetrijp omdat ik hem dus in de koelkast had gelegd.

Here are the ingredients. I used a half pineapple so the smoothie tastes a lot like pineapple. Cut the upper part, skin and the inside and cut the rest in pieces. Cut the oranges in half and squeeze them out. Cut the ready to eat(!) mango around the middel hard part also in pieces. If the mango is really ready to eat you can cut the mango in half around the seed and pull it in two halves. But mine was not ready to eat unfortunately because I put it in the freezer.Dit is echt een heerlijke frisse smoothie en ook zeker een aanrader om te maken. Fijne zondag verder!

This is a delicious fresh smoothie and I surely recommend to make this one. Have a nice Sunday!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven