Smoothie sunday ~ Roze wolk

Heey hallo! Ik denk dat al mijn mede-studenten hier last van hebben: tentamenstress. Volgende week tentamenweek en heel veel opdrachten die nog allemaal ingeleverd moeten worden waar je eigenlijk 8 weken geleden al aan had kunnen beginnen, maar natuurlijk niet gedaan. Heerlijk! Maar deze smoothie van vandaag is heerlijk tijdens het studeren om je brein weer een beetje op te frissen ;).

Heey! I think that all my fellow students all have this now: exam stress. New week exam week and a lot of assignments that have to be handed in while you actually could have started making them already 8 weeks ago, but obviously you didn’t do that. Yay! But today’s smoothie is very good during studying to refresh your brain a little ;). 

De ingrediënten voor 2 smoothie’s:

 • sap van 1 grapefruit
 • sap van 3 bloedsinaasappels
 • 1 banaan
 • stuk of 8 aardbeien (bevroren kan ook, dan heb je de ijsklontjes niet nodig)
 • 3 ijsklontjes
 • 5 verse munt blaadjes

The ingredients for 2 smoothie’s:

 • juice from 1 grapefruit
 • juice from 3 blood oranges
 • 1 banana
 • around 8 strawberries (frozen also possible, then you don’t need the ice cubes)
 • 3 ice cubes
 • 5 fresh mint leaves

Ik hou zelf eigenlijk niet zo van grapefruit sap en heb nog nooit bloedsinaasappelsap gehad dus ik was een beetje bang dat deze smoothie niet heel lekker zou zijn. Maar hij is heerlijk! en zelfs Emma vond hem lekker, terwijl zij niet zo van smoothie’s houdt. Bloedsinaasappel is minder zoet dan een gewone sinaasappels en iets zuurder. Dit kun je ook proeven in de smoothie. Daarbij, bloedsinaasappel en grapefruit zijn ook rijk aan vitamine C. Dus deze smoothie is ook nog eens heel gezond!

I actually don’t like grapefruit juice that much and never tasted blood orange before so I was a little bit afraid I wouldn’t like this smoothie. But it is delicious! even my sister Emma liked it, while she doesn’t like smoothie’s that much. Blood orange is less sweet than normal oranges and they are a little more sour. You can taste that in the smoothie. Moreover, blood orange and grapefruit are full of vitamin C. So this smoothie is also super healthy!

  

Fijne zondag!!

Have a nice Sunday!

 

Love, Sannah

3 gedachten over “Smoothie sunday ~ Roze wolk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven