Smoothie Sunday ~ Colorfulpalet

Goedemorgen! Ben je lekker aan het genieten van het weekend? Ik wel! Met de zon van de afgelopen dagen heb ik steeds meer zin in de zomer. Dus vandaag heb ik een heerlijke frisse smoothie om al een beetje in de stemming te komen, met komkommer!

Goodmorning! Are you enjoying the weekend? I do! With the sun shining the past days here in the Netherlands I’m looking forward to the summer. So today I have a fresh smoothie to get a little bit in the summer mood, with cucumber! Schermafbeelding 2016-02-20 om 21.33.52

Dit zijn de ingrediënten: handjevol frambozen, 10 centimeter komkommer, ongeveer 20 blauwe bessen en het sap van 2 sinaasappels. Niet heel moeilijk dus. Zorg ervoor een koude smoothie weer voor dat de frambozen of blauwe bessen of allebei bevroren zijn. Pers de sinaasappels en schil de komkommer. Gooi alles bij elkaar in de blender en mixen maar!

These are the ingredients: handful of raspberries, 10 centimeter cucumber, around 20 blueberries and the juice of 2 oranges. So not that difficult. If you want a cold smoothie it is useful to have the raspberries or blueberries or both frozen. Squeeze the oranges and peel the cucumber. Throw everything together in a blender and blend them together. 

De smoothie is heerlijk! En ik heb voor het eerst geen banaan gebruikt. De smoothie is wel een beetje zuur door de combinatie van frambozen en sinaasappelsap, maar dat vond ik juist lekker. Als je niet van komkommer houdt, dan zou ik hem niet maken want die proef je natuurlijk ook heel erg ;).

The smoothie is delicious! And this is the first time I’m not even using a banana. The smoothie is a little bit sour because of the combination of the raspberries and orange juice, but I liked it. If you don’t like cucumber, you shouldn’t make this smoothie because it does taste very much like cucumber ;). 

Enjoy! En fijne zondag! Happy Sunday!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven