West-Amerika in 360˚

IMG_8107

Jullie vragen je waarschijnlijk af waar de andere vlogs van Amerika gebleven zijn en of ze er nog aan komen en wanneer dat gaat gebeuren en of ik nog verder ga met mijn blog. Ja, ja, ja en ja! Ik weet nog niet helemaal hoe en wanneer ik het voor elkaar ga krijgen om meer op mijn blog te schrijven omdat ik ook nog steeds met werk en school zit, maar ik ga het zeker weer oppakken!

De vlogs van Amerika duren zo lang omdat ik heel handig een extra bibliotheek had aangemaakt op mijn externe harde schijf, maar helemaal niemand heeft ooit tegen mij gezegd dat dat ding niet tegen een stootje kan. En omdat ik eigenlijk alles en iedereen om me heen eigenlijk blind vertrouw (ja, best wel naïef, I know) en zo ook die externe harde schijf werd ik een heel klein beetje boos op hem toen was gebleken dat mijn hele foto bibliotheek was verdwenen en ik mijn Imovie bibliotheek niet meer kan openen. Dus ik heb mijn externe harde schijf gedumpt als vriend en ga nu een nieuwe kopen die ik hopelijk wel gewoon kan vertrouwen (ja, het ligt allemaal aan de techniek en niet aan mezelf). Dus nu moet ik alle video’s weer bij elkaar zoeken en de vlogs afmaken. Dus die komen eraan!

Ik heb nu voor jullie een 360˚ video van onze reis door Amerika. Voordat we op reis gingen hebben we de Ricoh Theta S gekocht. Er zijn maar een paar fragmenten, want daarnaast hebben we dus alles gevlogt. De kwaliteit op Youtube is helaas niet wat ik gehoopt had, maar het werkt! Youtube is namelijk nog niet helemaal zo ontwikkeld dat je makkelijk 360˚ video’s kan publiceren dus dat heb ik nu eindelijk uitgezocht en het is gelukt! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

 

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven