Inspiratie ~ Studentenkamer

Hey, good to see you here! 

Soms heb ik gewoon zin om even op Pinterest inspiratie op te doen qua interieur en dan bewaar ik wat afbeeldingen die ik nu met jullie wil delen. Sinds kort ben ik in Leeuwarden verhuisd naar een andere kamer in Leeuwarden die wat kleiner is (en dus wat minder kost waardoor ik kan sparen voor Thailand/Bali (vertel ik nog meer over)). Deze kamer was al wel gemeubileerd, dus ik heb de kamer een beetje meer persoonlijk gemaakt. En daarom zocht ik dus inspiratie op voor de inrichting in een kleine kamer. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik om inspiratie op te doen.

Sometimes I just want to spent an hour or two on Pinterest to get some inspiration concerning interior and then I save some images that I want to share with you now. Not long ago I moved to another student room in Leeuwarden that is a little bit smaller than my old one (and it also costs less money so that I can save money for Thailand/Bali (I will tell you more about that)). This room was already furnished, so I made it a little bit more personal. That is why I was searching for some inspiration for in a little room. I hope that you also like to get inspiration like I do.

Mijn smaak op het moment is vooral vintage gecombineerd met modern. Leer en donker houten accenten vind je vaak terug in de afbeelding die ik met jullie wil delen. Cactusjes! Love it! Ik ben ook voor mijn kamer speciaal naar de Intratuin geweest om cactusjes te kopen, zo schattig!

My taste at the moment is certainly vintage combined with modern elements. You will find a lot of leather and dark wooden accents in the images I want to share with you. Little cactuses! Love it! I also went to the Intratuin (an outdoor greenery and stuff store) to buy cactussen for my room, too cute! 

Jaaaa! Hang een lijn met lampjes op of kerst verlichting! Ik hou daarvan! (Het kleed is ook vet cool!)

Yesss! Add a string of lights or christmas light to your room! Love it! (The rug is cool too!)

Ik hou van veel licht en een heerlijk plekje om gewoon te zitten met een dekentje om iets te lezen of te kijken. Ook wilde ik meer planten in mijn kamertje omdat dat er natuurlijk uitziet. Omdat ik normale planten niet kan verzorgen heb ik dus voor cactusjes gekozen, maar ik hoorde dat je een grote plant ook makkelijk kunt verzorgen.

I love a lot of natural light and a enjoyable little space to just sit with a blanket to read or watch something. I also wanted to have more plants in my little room because I love nature in your house. But because I can’t take care of normal plants I bought little cactuses instead. On the other hand, I heard that big plants are easy to take care of.

In de kamer waarin ik hiervoor woonde had ik een kast dat een soort van de kamer in tweeën splitste waardoor het leek alsof ik een beetje een aparte slaapkamer had naast mijn bank met tv en eettafel. Maar hier zijn verschillende dingen voor te gebruiken!

In my room where I lived before I had a closet that kind of divided my room in two and therefore it looked a little bit like I had a separate bedroom next to my couch with tv and table. But you could use different things to divide the room! 

Probeer om niet te veel dingen op plankjes neer te zetten, anders wordt het zo vol. En probeer ook te variëren tussen quotes in lijstjes, planten, boeken, kaarsjes en foto’s.

Try to put just a few things on your shelfs instead of a lot and try to variate between quotes, plants, books, candles and pictures. 

Een kleedje doet altijd goed! Gewoon om iets meer kleur toe te voegen of om een beetje een verdeling te creëren tussen bed en eet gedeelte. Loop af en toe ook eens gewoon binnen bij een kringloopwinkel, misschien vind je wel iets wat opgeknapt kan worden en super gaaf staat in je interieur.

A rug is always good! Just to add more color to a room of to create a division between bed and eat section of the room. Sometimes, just walk into a thrift store, maybe you will find something to refurbish and which will totally look awesome in your interior.

Je kunt natuurlijk ook allemaal dingen gebruiken die je hebt meegenomen in een of ander land toen je op reis was. Dit vind ik ook heerlijk om er dan af en toe naar te kijken en herinneringen op te halen.

You can also just use the things you brought from you travel in one or another country. This is very nice to sometimes just look at these souvenirs and think about the memories you have there.  

Ik hoop dat je wat aan mijn inspiratie hebt en de tips kunt gebruiken! Fijne dag nog 🙂

I hope you can use my inspiration and tips a little bit in your interior! Have a nice day 🙂

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven