Smoothie sunday ~ Summer sunset

Een hele goede morgen! Het is eindelijk zomer (soort van, met dit Nederlandse weer niet echt :() en dat betekend heerlijk op het strand liggen bruin worden, wat drinken op het terras, dagjes weg naar de dierentuin, zonsondergangen bekijken en natuurlijk smoothie’s drinken! Vandaag heb ik een sunset smoothie voor jullie. Zoals je kunt zien zijn het dus twee verschillende kleuren in 1 smoothie, enjoy!

A very good morning! The summer has finally come (sort of in the Netherlands) and that means going to get tanned at the beach, drinks on a terrace, going out days to the zoo, watching the sun go down and drink a lot of smoothie’s! Today I have a sunset smoothie for you. As you can see it is a smoothie with two different colours in 1 smoothie, enjoy!

Schermafbeelding 2016-07-05 om 11.18.38

Dus, voor deze smoothie hebben we 2 kleuren nodig: rood/roze en geel. De ingrediënten om deze twee kleuren te maken zijn frambozen, aardbeien, banaan en mango. Eerst gooi je 1 banaan, een halve mango en 100 ml yoghurt (ik deed er ook nog wat water bij omdat het daardoor beter wilde mixen) in de blender en blend het. Daarna schenk je deze gele smoothie in een glas tot het glas halfvol is. Daarna ga je de roze smoothie maken door de frambozen, aardbeien en yoghurt (en eventueel dus water) te blenden. Deze schenk je dan in hetzelfde glas tot het gevuld is. Daarna zou je nog een beetje kunnen roeren aangezien er door het inschenken meer geel is dan roze.

So, for this smoothie we need 2 colors: red/pink and yellow. The ingredients to make these two colors are raspberries, strawberries, banana and mango. First you mix the banana, mango and yoghurt (I always put some water in it too, because otherwise it won’t mix smoothly), then you pour the yellow mixture in the glass till it is filled halfway. After that you make the pink smoothie by mixing the raspberries, strawberries and yoghurt (and water). Fill the glass with the pink smoothie and then you can stir it a little, because there will be more yellow than pink if you don’t. 

Links is het glas waar ik niet in had geroerd en de rechter is wanneer het is geroerd.

The left glass is when it is not stirred and the right is when it is stirred. 
 

Ik vond deze smoothie echt heerlijk en om de smoothie zelf wat kouder te maken zou je ook ijsblokjes of vanille ijs kunnen gebruiken. Fijne dag!

I think this smoothie is very delicious and if you want to make the smoothie a little bit colder you can also make use of ice cubes or vanilla ice cream. Have a nice day!

Love, Sannah

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven