Smoothie Sunday – Green banana

Gooooooodmorning y’all! I’ve always wanted to start with that once 😀 haha!

Gooooeeedemorgen! Het is weer zondag en dat betekend weer een Smoothie Sunday! Wooehoooee! Vandaag heb ik een heerlijke groene smoothie voor jullie met spinazie, komkommer, kiwi, meloen en banaan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Goodmorning again! It’s Sunday again, so time for another Smoothie Sunday! Wooehoooee! Today I have a delicious green smoothie for you with spinach, cucumber, kiwi, melon and banana. Let me know if you like this smoothie!

Schermafbeelding 2016-08-20 om 18.36.21

De ingrediënten kun je hierboven zien: een klein beetje citroensap, 10 centimeter komkommer, handvol verse bladspinazie, 1 banaan, 1 groene kiwi en 1/4 galiameloen (zonder schil). Mix alles door elkaar en als dit een beetje stroef gaat gooi er dan wat water bij zodat het beter gemixed kan worden.

You can see the ingredients above: a squeeze of a lemon (I have it in a little bottle, so a few drips of that), 10 centimeter of a cucumber, a hand full of fresh leave spinach, 1 banana, 1 green kiwi and 1/4 galia melon (without skin). Mix everything together and if that doesn’t work very good, just add a little bit water so it will be more smooth. 

En genieten maar! De meloen en de banaan maken de smoothie lekker smeuïg en niet te waterig. Wist je trouwens dat spinazie in een smoothie zorgt voor een energieboost omdat er ijzer en veel foliumzuur in zit?! En ik las ook dat banaan in de smoothie heel goed is tegen een kater, mooi meegenomen toch!?

And enjoy! The melon and banana make the smoothie not too watery, which is delicious. Did you already know that spinach in a smoothie gives you an energyboos because spinach contains iron and folic acid?! And I also red that banana in your smoothie is very good against a hangover, isn’t that great!?

Have a great day!!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven