Smoothie Sunday – Pink cloud

img_5609

Een hele goede morgen deze koude zondagmorgen. Ah het voelt zo lekker om buiten te zijn, lekker dikke jas aan, veel kaarsjes aan, eindelijk weer dikke truien en de blaadjes die langzaam rood worden. Heerlijk! En ik heb vandaag zelfs een Smoothie Sunday voor jullie! Er komt deze week ook een update aan waarom ik eigenlijk niet meer zoveel blog, dus stay tuned!

A very good morning on this cold Sunday morning. Ah it feels zo good to be outside, with a thick coat, lighten the candles, finally weather to put on sweaters again and leaves on the trees that turn red again. Wonderful! And I have another Smoothie Sunday for you today! This week I will publish an update about why I’m not on my blog a lot, so stay tuned!

schermafbeelding-2016-10-08-om-16-10-55

Dit gaat er in de smoothie van vandaag! Ik heb nog nooit een smoothie gemaakt met gewone halfvolle melk, dus dat werd een keer tijd. Ik gebruikte zoals gewoonlijk weer bevroren frambozen en ik gebruikte ook lekker veel, verder maar een halve banaan en de kiwi maakt het net ietsje zuurder, heerlijk! Mix alle ingrediënten samen en de pink cloud is klaar!

These are the ingredients for the smoothie today! I have never made a smoothie with semi-skimmed milk, so it was time for that. I used frozen raspberries as usual and I used a lot. Moreover, I only put one banana in the smoothie and the kiwi makes it a little bit more sour, delicious! Blend all the ingredients together and the pink cloud is ready!

img_5611

Ik ga weer verder met studeren! Geniet van je smoothie en stay tuned als je wil weten wat ik op het moment allemaal aan het doen ben 🙂

I will now go back to studying! Enjoy your smoothie and stay tuned if you want to know what I’m up to at the moment 🙂

 

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven