Smoothie Sunday ~ Every color of the rainbow

Goooeeeiemorgen! Ja, de smoothie Sunday is er ook nog! Deze smoothie had ik nog gemaakt toen ik in Nederland was, maar ik zal ook zeker hier smoothie’s gaan maken omdat ik de Magic Bullet (smoothie maker) mee heb. 🙂

Gooooooodmorning! Yes, the smoothie sunday does still exist! I made this smoothie when I was still in the Netherlands, but I will make smoothie’s here as well because I brought the Magic Bullet (smoothie maker) with me. 🙂 

IMG_0479

Dit is een heerlijke ontbijt smoothie en heb ik ook gemaakt met de Magic Bullet. Echt een super handig ding, want je hebt verschillende maten bekers met randen om uit te drinken en 2 verschillende opzetstukken voor echt dingen te pureren en 1 om wat minder hard te mixen. Ook zit er een sapcentrifuge ding bij die ik overigens niet mee heb naar Thailand (dit is geen reclame voor de Magic Bullet hoor, hij is gewoon ontzettend handig, haha).

This is a delicious breakfast smoothie which I made with the Magic Bullet. This dig is super handy, because you have cups with different measures with rings to drink without hurting your mouth and 2 different attachments to cut the fruits and vegetables after your own choice. Also, a juicer come with the Magic Bullet, but I didn’t take that one to Thailand (this is not an advertisement about the Magic Bullet, I just like it, haha).

IMG_0480

Zelf hou ik eigenlijk niet van de smaak van de combinatie van ananas en yoghurt, dus als je daar niet van houdt moet je deze smoothie niet maken. Maar ik weet ook dat veel mensen er wel van houden.

Personally, I don’t like the taste of the combination of yoghurt and pineapple, so if you don’t like this combination you should not make this smoothie. But I also know that a lot of people love this combination.

Screen Shot 2017-03-10 at 07.47.04

Dit zijn de ingrediënten, (bijna) alle kleuren van de regenboog. De meeste hoeveelheden zijn geschat, zoals altijd. Het enige wat nog mist is 1 (of 2) lepel havermout, wat echt super gezond is en zeker goed voor of na het sporten!

These are the ingredients, (almost) all the colors of the rainbow. The amounts are estimated again, as always. The only thing that is not mentioned here is 1 (or 2) spoon of oatmeal, which is very good for you and especially after or before a workout! 

Als jullie nog lekkere smoothie hebben gemaakt laat het me zien of tag me op Social Media!

If you made a smoothie yourself as well let me see or tag me on Social Media!

Have a nice day!!

Love,

Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven