Welcome back!

Hi! Welkom (terug) op mijn blog! Het is weer een tijdje geleden, maar zoals je ziet is de lay-out opgefrist en ik ook helemaal! Ik heb er weer zin in! Dit betekent niet dat ik na 3 posts weer stop met schrijven, maar dit is echt een nieuwe start. In deze update lees je alles over wat ik nu aan het doen ben en hoe verder. Enjoy!

Mijn studie/werk leven op het moment

Na 4 jaar studeren heb ik in Augustus mijn studie Internation Tourism Management afgerond (yay!) en werk ik nog tot eind januari bij het bedrijf waar ik stage liep. Dit is een reisorganisatie maar er zitten drie merken onder één vleugel; Koning Aap, Shoestring en YourWay2GO. Hier maak ik deel uit van het marketing team en inmiddels zin ik ook één dag bij verkoop. Mede doordat het een duurzaam bedrijf is heb ik hier destijds voor gekozen. Het is heel leuk om deel uit te maken van dit gezellig team. Ook zit ik in het duurzaamheidsteam waarvoor ik af en toe lunches organiseer, een workshop heb gevolgd en laatst naar de Beach Clean Up ging. Ik werk hier in principe tot eind januari. De periode daarna staat nog open, maar ik ben zeker opzoek naar een nieuwe uitdaging. Oké oké genoeg LinkedIn update.

Mijn normale leven op dit moment

Ja, ‘normale leven’. Ik vind het ’40 uur op kantoor zitten’ wel zwaar hoor na 4 jaar studeren! Ik mis alle vriendinnen in de buurt hebben en zomaar uitgaan. Na het studietijdperk in Leeuwarden woon ik nu sinds december vorig jaar in Almere. Jaja, ik hoor je al zuchten, waarom Almere? Nou, omdat ik in een half uur in Amsterdam ben en in Duivendrecht werk (en dus stage had). We (ik en mijn vriend) hebben een prima plekje in Almere Poort waar sinds maart ook nog eens Nini (een 5-jarige poes uit het asiel) is bijgekomen.

Lief hè?!

Waarom ben ik weer ‘back’?

Goeie vraag! Ik merk toch dat ik het erg jammer vind dat ik niet zo veel meer met mijn blog bezig was. Ook op het werk komen veel reisblogs voorbij, maar ik wil iets anders dan alleen over reizen schrijven. Ik ben super geïnteresserd in duurzaamheid en op dit moment sluit geen baan aan bij wat ik precies wil, namelijk iets meer bewustzijn creëeren en mensen motiveren om duurzamer te leven. Ik denk dat ik hier met mijn blog iets aan kan bijdragen. Daarom gaat er dus vanaf nu ook een hoofdthema komen in mijn blog, namelijk duurzaamheid.

Wat je kan verwachten op mijn blog

Op zich ook best leuk om te weten wat je dan kan verwachten onder dit algemene thema duurzaamheid. Kijk, reizen is bijvoorbeeld niet duurzaam maar vinden veel mensen wel leuk. Maar reizen is wel een onderwerp waar ik graag over schrijf en zal ook zeker langskomen. Op mijn blog zal je actuele dingen gaan vinden als duurzaam nieuws, toffe groene documentaires, tips om groener te leven. Maar ook wat luchtigere dingen als vegetarische recepten, hotspots en alles over reizen in het algemeen, maar dan met een groen tintje. Ik ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! Vergeet me daarom ook geen feedback te geven, want zo kan ik deze blog altijd verbeteren.

Zondag komt de officiële eerste blogpost online, dus stay tuned 😉 Mocht je verder nog vragen hebben over mij, vraag maar raak!

Love, Sannah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven